Mataric
 
  Kezdölap / Események

Srpski-Hrvatski | Magyar | English   

Matarits találkozó - Zombor 2006

Dr. Matarits Tamás ügyvéd Budapesten. Az ö dédnagyapja Ferenc 1900-as években elhagyta Zombort. Az itteni rokoni kapcsolat, a zombori Matarits-okkal megszakadt az 1970-es évek elején. Tamás nemrég elhatározta hogy megkeresi a rokonságát és ebben a SomborNet segitséget nyujtott. Oktober elején, testvérével Rékával és szüleivel Istvánnal és Zitával  meglátogatta Zombort és a rokonságot.Tamás az ajándék pólóval. A Zombori Matarits-oknak, mint legértékesebb ájándékát,
a családfás adatait nyujtotta (ami a Sombor.Net kutatásának az eredménye) az 1700-as évek elejéig,
ami egyben a zombori rokonság családfája is.Matarić-ok, közös fénykép azokrol akik meglátogatták a valamikori Matarići szálláscsoportot.Matarić-ok, legközelebbi rokonság, az ünnepi családi ebéd után.Látogatás Matarić Marija-nál.Látogatás Lukić (Matarić) Marija-nál.A fiatal Matarić-ok (1).A fiatal Matarić-ok (2).A Kis katolikus temetöben.A Nagy katolikus temetöben.Žarkovac-tol keletre valamikor létezett a Matarići szálláscsoport.
 Meg lettek találva egy szállás romjai. A világon minden Matari
ć ezekröl a szállásokrol származik!István és Zita.Matarić Pavle szállása Gradinán - ünnepélyes családi vacsora szinhelye.Réka ezt találta az egyik szálás pincéjében.Pavle és István  Matarić-okon.Látogatás Matarić Mato és Maja-nál, Nenadić-i szállás.

Matarits találkozó - Zombor 2006